Silles hvalpe 2023

 
Silles og Lola's hvalpe er nu 2 uger gamle.
Begge har 7 hvalpe
Sille er den erfarne og Lola har sit første kuld.

Keldslykkegaards Sille hvalpe fra 2022

På tur medhvalpekøbere fra Nyborg og første gang med seler på. (Hvalpe fra 2021)

Herunder et slideshow af alle 9 hvalpe - 6 uger

4 uger og har fået ny legeplads

Så er hvalpene 3 uger gamle!

Herunder er hvalpene 2 uger gamle.

Her er hvalpene 1 uge gamle.

Sille har en lidt speciel historie!


Hun var ikke vores første valg, da vi stod med et kuld hvalpe og skulle beholde en tæve, men det viste sig allerede ved 6 ugers alderen at hun var en "springer" og en "udbryder", hvilket gjorde at vi valgte at bytte med den familie som havde fået tildelt Sille. - Det var en familie i yderkanten af København og der ville hun formentlig ikke kunne tilpasse sig. - Så vi beholdte hende selv fordi vi har de rette forhold til netop denne type hund.
Som det vil fremgå af denne billedeserie herunder kan i se hvorfor. Hun bruger mere tid på at stå på et eller max.  2 ben end nogen anden hund vi kender.


Hun er alligevel en blid hund. Stadig en teenager og lærer masser af ting af blandt andet vores hanhund Malik, som også er en "springer"

alle 21JPGDet er dog fordi vi har lært ham at springe, hvilket var en helt klar fejl. - Det kostede ekstra hegn hele haven rundt, fordi han simpelthen ikke kan tåle at der kommer fasaner på besøg. - De har den klare fordel at de blot kan flyve og det mener Malik så også at han kan. - Ud over hegnet....