Hvis der er noget du har glemt!

I de fleste tilfælde er det muligt at invitere hvalpekøber på besøg så vi kan få en god snak omkring Dansk Spids og det at få hvalp. - Det tager normalt omkring et par timer at komme igennem alle spørgsmål og svar, men under Corona lockdown valgte vi at afvige fra vores faste regel om at arrangere en fysisk sammenkomst, og derfor har vi forsøgt at lave en serie videoer som specielt førstegangs køber kan få gavn af. Vi gør venligst opmærksom på at alle påstande er et resultat af vores efterhånden mangeårige erfaring med avl af Dansk Spids. - Vi kalder serien for "Før du får hund"  og serien er på i alt 7 dele.

Herunder ligger en række videoer som i et vist omfang erstatter det vi normalt ville fortælle jer under et besøg her hos os. - Det kan dog aldrig erstatte den menneskelige kontakt og giver heller ikke mulighed for at lære jer at kende, hvilket er en stor del af det at få hvalp fra Keldslykkegaard. - 

Afsnit 1 - Fødslen og den første tid hos os.

Afsnit 2. - Hundeapoteket og andre småting.

Afsnit 3. - Hvad du får med, ud over hvalpen.

Afsnit 4A. - B.A.R.F. -- Bones And Raw Food. - Hvorfor?

Dette afsnit kan ses som en reklame for et bestemt mærke, men vi gør opmærksom på at vi IKKE får nogen former for rabatter og os bekendt er det slet ikke muligt at få rabat hos denne leverandør. - Det er udelukkende et udtryk for vores egen personlige holdninger.

Afsnit 4B. - BARF fortsat..

Afsnit 5A

Afslutning på serien "Før du får hund" - Prægningsperioden!


Se denne video - Inden du beslutter dig for at få hund...