Klik på billedet herunder og se hvornår du kan hente din hvalp!

 Her kan du reservere en hvalp fra et af de kommende kuld kig lidt længere nede på siden.

Dansk Spids hvalp fra Keldslykkegaard Dansk Spids hvalp sammen med sin mor.

 Nedenunder har du mulighed for at udfylde en hvalpebestilling. Det er på ingen måde bindende for dig, kun en mulighed for at komme i betragtning. Den endelige afgørelse finder først sted, efter et besøg hvor begge parter "godkender" hinanden. Det er vigtigt for os at få så mange oplysninger om dig og din familie som muligt, så brug gerne lidt tekst på at fortælle om dig selv og din familie.

I har altid mulighed for at besøge os inden i beslutter jer. Det bør i faktisk gøre, så i har mulighed for at se hvordan vi holder hunde og om det nu også er noget for jer.


I kan ikke vælge hvalp hos os! - Det er hvalpen som vælger jer! 


Vi forbeholder os retten til at fravælge en familie som vi ikke mener passer til opgaven med en Dansk Spids hvalp.

Ved 6 ugers alderen, så kender vi hver hvalp og ved hvilken type familie de skal have for at trives.  -  Herefter tildeles i den type hvalp som vi mener passer bedst til jer. - Vi acceptere at i vælger en han eller en tævehvalp og tager hensyn til dette, selvom det i sagens natur ikke er muligt at love noget hvad dette angår. - Alle vore hvalpekøbere bliver inviteret på besøg når hvalpene er 4 uger gamle og her foretages en lille hvalpetest, som skal hjælpe os med den endelige beslutning og her får i udleveret en kontrakt som skal underskrives. Samtidig bliver i bedt om at indbetale depositum, hvorefter kontrakten er gældende.I er selvfølgelig velkommen til at ringe hvis i har spørgsmål. Prøv på 50705111 - Den virker for det meste...

E-Mail er også en mulighed. Skriv til os på info@keldslykkegaard.com

Kontrakt 2022 keldslykkegård.pdf