Maggie er 48 cm i stang og vejer 18 kg fuldt udvokset. 
Maggie er født 20/3-2005 og er altså 7½ år på billedet fra okt. 2012 herunder. - Hun holder sig godt ikke?
Førertæven som det hele startede med.......
maggie_okt_2012_standard_e-mail_viewjpg

Maggie er jo neutraliseret, men heldigvis er der så meget kraft og styrke i damen at de andre har accepteret hendes rolle som leder. Hun er dog utrolig plaget af det man kalder kastralpels (Dobbelt så meget underuld) Og hendes hud er blevet sart, som på en gammel dame. - Hendes hørelse er næsten forsvundet og hun bryder sig ikke om al den ballade de unge kan præstere, så hun forsvinder op på kontoret i laden, hvor vi har indrettet Maggies rum.  Maggie er 14 år gammel på dette billede.

Maggie fik rollen som hund i stenalderen i DR's nye store produktion: "Historien om Danmark" - Du kan se eller gense afsnittet herunder.

Maggie er dronningen her på gården. Hun er førertæve med tryk på fører. Venligt, men bestemt sætter hun de øvrige på plads. - Gerne flere gange om dagen. Maggie er godkendt Dansk Spids og en fantastisk hund. Dansk Spids er udpræget familiehund. Forholdsvis let pelspleje for en langhåret hund. Smidder pelsen en eller 2 gange om året, hvor det er umuligt at gå i sort tøj. Vi plejer at børste pelsen af ude på græsplænen, hvor håret flyver til alle sider. Det passer som regel med at når vi har træf og gerne vil prale lidt af vores hunde, ser de ud som noget der er bragt ind med 4' toget. På den måde er vi med til at fremhæve de hvalpe som er på besøg. - Det er i hvert fald ikke vores hunde som skygger for de andre.

Dansk Spids er en mellem størrelses hund og meget let, hurtig og elegant. Løber uden de store problemer en hare op. Er meget ivrig efter at gøre dig tilpas, men pas på med at være for hård, det kan let give en nervøs hund.

Dansk Spids er ikke en udbredt race og på et tidspunkt var den ved at forsvinde helt som racehund. Der er nu igangsat et arbejde for at genskabe racen i Danmark